Rijlessen

Danesh rijschool bied jou rijlessen op maat aan. Bij Rijschool Danesh kan je al beginnen met je rijlessen vanaf 16,5 jaar. Bovendien ben je er bij ons van verzekerd dat je op een professionele en deskundige manier rijles krijgt. Ook kun je bij Rijschool Danesh een spoedcursus volgen. Je krijgt les op alle mogelijke examenroutes in Haarlem, Alkmaar en omgeving.

Automaat les

Het kan zijn dat je moeite hebt met een schakelauto, dan is de automaat auto ideaal voor jou! Automaat rijlessen is ideaal voor kandidaten die tijd nodig hebben voor de handelingen in het verkeer. Ook als schakelen te moeilijk is om te leren, dan is een automaat de oplossing. Voor kandidaten met een (lichte) beperking is een automaat auto soms de oplossing om toch deel te nemen in het verkeer. Uiteraard kan je ook kiezen voor automaat rijlessen om voor het gemak te gaan.

Rijles pakketten

Wanneer je voor een pakket kiest geeft je instructeur na de gratis proefles advies over welk pakket het beste bij je past. Deze pakketten zijn zeer voordelig geprijsd en je kunt zelf het tempo van je rijopleiding bepalen. Het is mogelijk om 1, 2, of 3 keer per week te rijden. De rijlespakketten zijn compleet met tussentijdse toets en het CBR praktijkexamen. Je theorie cursus zit ook in de prijs begrepen. Het theorie examen kun je zelf aanvragen via www.cbr.nl en zit dus niet in het pakket. Je kunt zelf bepalen waar en wanneer je het theorie examen wil gaan doen.

Alle rijlesopleiding pakketten worden gegeven volgens de RIS methode. Ook de toetsen van modules 1 en 2 van de RIS zitten in deze pakketten

Losse rijlessen

Losse lessen heeft vooral het voordeel dat je zelf in de hand hebt hoe vaak je wilt lessen. Je kunt een paar keer overslaan of in overleg met je instructeur iets vaker lessen. De rijles betaal je aan het einde van de les of op rekening per 10 lessen als je daaraan de voorkeur geeft. Het examen en of toets worden aangevraagd op het moment dat jij en je instructeur vinden dat je er klaar voor bent.

Voordelen van Losse Rijlessen zijn:

  • bepaal zelf de lengte van je opleiding
  • het is zeer flexibel
  • je zit nergens aan vast
  • de opleiding in je eigen tempo

Maak nu een afspraak voor een gratis proefles!

Deze gratis proef rijles is tevens een intake en gaat altijd vooraf aan de rijopleiding om een duidelijk lesadvies te kunnen geven over de mogelijkheden van onze rijopleiding.De voordelen van een Gratis Proef Rijles zijn:

  • het is gratis- een uitgebreid lesadvies
  • rijopleiding op maat
  • inzicht in de kosten van de rijopleiding

De proef rijles is gratis als je bij onze rijschool een vervolg afspraak en rijopleiding volgt. Indien je besluit dit niet te doen berekenen we het geldige lestarief door.